Visum - Reisverslag uit Grolloo, Nederland van Bertine en Roelina Herbert en Enting - WaarBenJij.nu Visum - Reisverslag uit Grolloo, Nederland van Bertine en Roelina Herbert en Enting - WaarBenJij.nu

Visum

Blijf op de hoogte en volg Bertine en Roelina

15 December 2007 | Nederland, Grolloo

Dag dag Beste Mensen die ons volgen

Wij zijn nog steeds in NL maar komen steeds een stapje dichter bij Suriname :D

Nu nog 5 week en 3 dagen en dan stappen wij in het vliegtuig....

In Suriname ben je ook een visum nodig en daarvoor zijn Bertine en Roelina vrijdag morgen om 09.22 uur vertrokken met de trein naar Amsterdam.

Na een treinrit van ongeveer 2 1/2 uur op Amsterdam centraal aangekomen, hebben wij de bus gepakt richting consulaat suriname dit duurde ook ongeveer een 1/2 uur.
"We zijn in 1x helemaal goed aangekomen in onze hoofdstad" haha

In het kleine hokje dat helemaal vol stond met mensen hebben wij 1 1/2 uur gewacht op ons visum. Het was daar heel gezelli met surinames gepraat en het zelf zo gezellig mogelijk gemaakt.

De terug weg verliep minder soepel. Kwamen wij aan op het station vertrok onze trein net. Snel een andere gepakt naar Amersfoort en moesten daarover stappen naar Zwolle. Deze had 15 min vertraging, wij zijn dus erg lang onderweg geweest. Rond 17.15 uur zijn we weer in Assen aangekomen.

Weer een mijlpaal voor Bertine en Roelina... Op naar de volgende...

Liefs Ons

• 15 December 2007 - 21:16

Yvonne:

heej meiden,

helaas Roel..het wordt geen Suriname bij mij..het wordt Zambia(ook leuk!haha)
    Maar wat al een avontuur,haha!
    Gelukkig regelt school dat voor mij,hehe!!

groetjes!!zie je met kerst vast wel in Rolde..;)

• 15 December 2007 - 22:10

Bea Enting:

Hoi meiden.

Dit is dus het begin,die jullie goed hebben doorstaan op na het volgende avontuur. Ik zal jullie blijven volgen,groetjes in Goll

• 30 December 2007 - 19:48

Lotte:

Hee Roelina!

Al zenuwachtig inmiddels?
    Heb je je koffer al klaarstaan?
    Jammer dat ik oud/nieuw niet hier vier, maar hopelijk zie ik je nog wel even voordat je weg gaat, even jou heel veel plezier wensen!

Maar het klinkt allemaal heel erg leuk & spannend, vooral de injecties, haha! ;)

Groetjes, Lotte

• 02 Januari 2008 - 13:56

Daan:

Dames, ik zit al een tijdje in Suriname. Tip: naast het AZP zit een broodjeszaak (Ram's) met hele lekkere broodjes kip Veel succes met de voorbereidingen!

• 09 Januari 2008 - 19:40

Hendrik-jan En Ria:

Hallo dames
    Wij hebben dit adres doorgekregen vanuit Grol. Wij zullen jullie proberen zoveel mogelijk te volgen. Wij wensen jullie vanuit Smilde heel veel succes in Suriname.
    Groeten Hendrik-jan Ria en Kids

• 09 Januari 2008 - 20:53

Roline:

hey! ik ga ook samen met een vriendin in februari stage lopen in het azp. leuk dat jullie ook gaan. moeten jullie trouwens ook betalen om daar stage te mogen lopen? succes nog met alles.
    groetjes roline
    roline.waarbenjij.nu

• 10 Januari 2008 - 13:45

Roline:

Hey! Ja, wij komen stage te lopen op de radiologie. Welke afdeling jullie? Wij moeten alleen wel betalen aan het ziekenhuis, ben benieuwd of jullie dat ook moeten. Voor de rest hebben we al wel een ticket, en appartement is bijna zeker.
    Groetjes Roline

• 12 Januari 2008 - 22:55

Trijn Enting:

Hoi hoi

En lukt het allemaal een beetje? Heel veel SUCCES. En we zullen jullie volgen.
    Pas goed op jezelf!

Groetjes en een dikke kus van je tante Trijn

• 13 Januari 2008 - 20:51

Jessica:

Heey meiden,

Het komt nu wel heel dichtbij.. Nog een paar daagjes en dan vliegen jullie naar het warme Suriname..
    Heel veel succes dames en ik hou de site in de gaten..

Liefs,
    Jessica

• 19 Januari 2008 - 11:51

Gerie:

hoi wichter, hoe is het daar ,lekker WARM ZEKER. GEWELDIG HOOR HELEMAAL VER VAN GROLLO. GROETEN GERIE.

• 22 Januari 2008 - 21:01

Maaike:

Hoi meiden,

Een hele goede vlucht morgen en geniet ervan!

Groetjes Maaike

• 23 Januari 2008 - 18:28

Yvonne & Gerwin:

Hoop dat jullie een goede vlucht gehad hebben!Hopen snel wat van jullie te horen!

ennuh..genieten he?!

xx

• 23 Januari 2008 - 18:34

Eliza:

Hallo Roelina en Bertine !
    Vandaag zijn jullie dan eindelijk vertrokken . Jullie kennen mij niet zo goed , Roelina heeft me een paar keer gezien bij de familie Jonkers . maar ik vindt het erg leuk om jullie een beetje te volgen . Ik heb dezelfde opleiding gedaan als jullie .
    Veel succes en leerplezier daar en ik ben heel benieuwd wat de verschillen zijn qua zorg met nederland !
    Groetjes Eliza

• 23 Januari 2008 - 19:28

Annelies:

Hee Lien,
    Heb je ons kaartje nog gekregen? Misschien wassie te laat. Dan hierbij nog even een berichtje van ons. Veel plezier daar samen met Nertine en GENIET ervan!
    Jan, Annelies, Joost, Joep en Suuz

• 23 Januari 2008 - 21:35

Annet Hietbrink:

Hallo dames,
    goeie vlucht gehad?! I hope so
    ik lees de verhalen hier wel, hou je in de gaten ;):P

heel veel plezier daaro!!

liefs,
    Annet

• 24 Januari 2008 - 11:32

Club Van 5:

Hoi Dames,

We hopen dat jullie een goede vlucht hebben gehad en we zullen jullie zeker blijven volgen via deze site. We hopen dat jullie er een heerlijke en leerzame tijd krijgen.

Veel liefs van ons

• 24 Januari 2008 - 17:02

Fam.schonewille:

hoi meiden, zijn jullie goed aangekomen?
    Roelina we blijven jullie mail volgen.
    gr.uit elp

• 26 Januari 2008 - 15:59

Lia Biemold:

Hallo roelina en vriendin,

Hoop dat jullie het daar erg naar jullie zin hebben de komende maanden.

Groeten lia

• 26 Januari 2008 - 16:33

Inge Krabman:

heeey lien en bertine,
    hoe is die daar?
    dus de vlucht goed verlopen?
    nou heel veel plezier daar en suc6 hea
    lien zie je gauw weer
    liefs en dikke knuffel je nichtje Inge